Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fyra årstiderna

Det är den tiden nu.
Då ungdomsabbonemanget på telefonen slutat gälla.
Kuverten från Telia skrattar på hallmattan
tillsammans med de i orange
som har frågetecken om pension i kanten
Och reklamen på tv
om att hälsa på sig själv i framtiden
Man får se hur lycklig man blev. Sorgerna då?
Hon möter sin blick i cd-skivans fodral
då hon lyssnarpå sånger från förr
Gamla sorger. Glädjen då?
Och visst ser hon sig äldre
När hon inser
att inte heller han kan vara odödlig
som de fyra årstiderna




Fri vers av Tina-sol
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-02-07 19:43



Bookmark and Share


  reagan
hoppsan! känner igen mig väldigt mycket här.. fint beskrivet om en känsla som liksom gnager lite.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol