Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte söt. Inte snäll

Hon är ingen söt och snäll
karamell
Lite på ytan kanske
när du suger på hennes tårar
eller tår
Hon är trasig i kanterna
och det frasar då hon går
bakom leendet
Bakom stjärnorna som någon klistrat på
kanske hon
eller den som klippte hennes kanter
för att kompensera
när hon rasar
Och det skramlar inuti
av någonting gömt
Hon är en smällkaramell




Fri vers av Tina-sol
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-02-07 19:55



Bookmark and Share


  archibald
Ha ha
Vad söt slutet är
En skön stämning och torn i dikten

Men \"hon är trasig i kanten\" känns litet slitet

Gillar speciellt dessa verserna

\"när du suger på hennes tårar
eller tår\"

En allvarsam söthet
2007-02-08

  Jack E. Gladh VIP
Fin blandnig av humor o allvar. Bra ordval med
lite av \"glimten i ögat\". Väcker tankar.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol