Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huset fullt

Det kan väl inte vara så
att dö en smula
skulle vara att återuppstå

men likväl står jag här
med borttappad karaktär

krossad spegel
förlorad tid
utan plan
mål

men med en visshet
om att hem är där hjärtat bor
och att vara i hjärtat är som att
alltid ha huset fullt...

...av mig!




Fri vers av Silvermåne
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-07 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silvermåne