Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt älskade barn

Att föda
är att födas

att ge liv
att leva

summan av mitt liv
är närvaron av mitt barn

Älskar dig för evigt!




Fri vers av Silvermåne
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-07 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silvermåne