Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offentlig

Var det inte du som...?

Det var jag som
vågade sticka ut
vågade visa verkligheten
ur mina ögon

Jo men visst var det du...?

Jo det var ju jag som
visade att alla inte lever som du
visade att en undergiven kvinna inte behöver vara viljelös
även om det inte är jag som bestämmer

Fan vad modigt av dig......


Nej jag är inte modig
jag är inte extremist
eller för den sakens skull
radikal



Jag vill bara få vara mig själv


uppenbarligen krävs ett visst
mediauppbåd
innan vi får samma rättigheter
som de andra
men deras rättigheter blev till
för tjugo år sen




Hur lång tid ska det ta för oss?





Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-02-08 15:34



Bookmark and Share


  Mike
Riktigt bra! helt outstanding... gillar texter som får en att sitta kvar och fundera en stund.
2007-02-08

  SvartKatt
fan, vad bra!
speciellt början gillar jag =)
2007-02-08

  Arte
Jobbigt men ändå hoppfullt :)
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh