Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jennys bäbis. =)


Till dig du liten, ännu i hemlighetens kammare.

 

Du där i hemlighetens kammare

svarar med små knuffar på min kärlek

tjusar mig med ditt ännu inte hörda joller

och rör och berör mig

inifrån

 

Du där lilla pyre

som så otroligt nog växer inom mig

närd av mitt hjärta och blod

en grodd av planterad kärlek

mellan oss

som väntar att få omhulda dig

utifrån

 

Du vårt lilla flickebarn

som växer i våra drömmar

snurrar och skrattar med lockar av guld

strör stjärnor över våra nätter

och socker på våra flingor

när du andas

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 589 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-03 12:25



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Så fiiiint!!

"Du där i hemlighetens kammare

svarar med små knuffar på min kärlek"

Precis så är det!
2006-04-24

    Tigger
Yes! Perfekt. Lysande. Underbara bilder i sista versen. Älskar den förbehållslöst. Blir en av mina favoriter omedelbums.
2006-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman