Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglastick


Det finns dagar då jag önskar
att även jag kunde få chansen

att trampa på en legobit
eller åtminstone
en spetsig barbiedocksko

ett amorstick av en vardagsängel
som en försmak av himlens lekrum




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1807 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-20 11:11



Bookmark and Share


  aol
härligt underbart skaldat vännen,
2012-11-05

    Tigger
Not bad, not bad at all... Livet.
2006-06-14

  Zara VIP
hörreduru paniel! DENNA var ljuvlig...jag bli för fan helt stum av jsut den här..hela är bara så bäst.....målande...åh... går det bra om jag ligger här och slickar på bokstäverna?;)

TACK!
/Z
2006-06-13

  Rublev
Kempegrejt och vemodigt underbar!
Sticker i hjärtat...
2006-01-02

  Hans w-art Westlund VIP
bästa beskrivningen av carpe dium jag läst..
2005-11-27

  Myself
kanon,en vardaglig påminnelse om något annat.
2005-11-26

    Miranda
*ler* en Daniel - dikt ..rätt igenom:D
2005-11-23

  Mike
Riktigt jävla bra skrivet om längtan...
2005-11-23

    Hades Is Rising
Fan va konstigt det blev.
Skrev bara en gång och glömde faktiskt betyget.
Sjukt...
2005-11-23

    Hades Is Rising
Extremt jävla-skit-ap-super-bra! :)
2005-11-23

    Hades Is Rising
Oj glömde betyget
2005-11-23

    Hades Is Rising
Extremt jävla-skit-ap-super-bra! :)
2005-11-23

    ej medlem längre
jäklar vad bra den här är, kort och tät och ändå rymmer en rymd
2005-11-22

  Rachel Roth
så fint du har skrivit här om denna speciella längtan eller saknad!
2005-11-22

  swimsus@gmail.com
Så mysigt och underbart! Titeln är briljerande!
2005-11-22

  Maya
Du kan få komma hem till mig och städa...ha,ha. Det är en konst att få med så mycket med så få ord. Du gör det galant! =) /M
2005-11-21

  Laijza
Ooh jättefint. Blir både varm, glad o ledsen när jag läser...måste läsa igen...
2005-11-21

  sol
där har du fångat assnyggt!
2005-11-20

    Louvisa
vacker så det blir nästan för mycket
så känns det nämligen alltför sällan
hälsningar
/en som varit där
2005-11-20

  Charly
Du är så duktig på att förmedla dina känslor. Bra dikt!
2005-11-20

  Natalie VIP
Så himla söt :)
2005-11-20

  candela
"ett amorstick av en vardagsängel
som en försmak av himlens lekrum"

dom små förtrollande människorna, med sannings munnar och oförstörda hjärtan. Det här var vackert på ett sätt som bara längtan kan vara....och nästan gulligt. Änglastick var ett nytt ord av att känna beröring. de små sakerna som man kan längta till. sitter här och blir aldeles glad av att läsa och ska visa den för min storebror som förbannar legobitar och småbilar för tillfället! *skrattar*
fint!
2005-11-20

  Smultris
Underbart sköna ord att läsa ;)
2005-11-20

  Propella
Jisses Daniel - du tar andan ur mig!
2005-11-20

    Totte Temmelin
faktiskt skönt att läsa sådana här ord av en man. en barnlängtan. tack daniel

snuskyss! ;-)
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP