Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att inte vara utan är väl ingen konst

 

konsten att leva är inte
att nysta upp en skön varelses innersta väsen
och inte tappa tråden
medan man virkar ihop en väldoftande andedräkt
för att sedan kyssa sig genom
den längsta av sopstationsköer


konsten med att leva
är inte att chansa på att nästa steg man tar
tar en dit man vill
medan man vandrar sig vilsen med ögonbindel
i rusningstrafik


det är
inte heller att omfamnad i en badhandduk
låta sig bäras till närmaste glasstånd
för att få välja sin älsklingsglass

och sedan trallande be en främling
betala ens räkningar
när man reser iväg dit där lyckan avslöjar sig
som frisk luft


konsten är
att kunna spänna på sig smilbanden
och må sig bra
medan man jagar ifatt nästa flykt














Fri vers av alfa VIP
Läst 1386 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-06-22 18:05



Bookmark and Share


    blott vindens melodi
åh jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag vill kommentera så att du fattar att du skrivit något bra! bra!
2012-02-08

  himlens hemlighet VIP
här flyger man högt ser jag... :)
2010-08-21

  Daniel_78 VIP
men va fan. som du skriver männska. hej hej hallå. ta fatt mig nu då!


ps lyssna på marillion This Train Is My Life (tåg).
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén