Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skensommar



sanden vid vattenkanten
din hand
fylld med solskyddsfaktor
fyrtiotre



något från sidan
faller ljuset in
över en krökt rygg
bryts det isär

något från insidan
bränner sig ut
lämnar dig en stund
vilsen och bländad














 




Fri vers (Fri form) av alfa VIP
Läst 611 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-17 12:54



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
ah - du är klar höstluft!
2013-08-28

  Dan Linder
Så starkt, så klart och fint. Och plus i kanten för titeln... mitt i prick! :-)
Alltid renande att läsa dig.
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén