Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

villkorligt ödsligt

 


ta det svåra först

vägen ut
kan vara att ta sig in

ta det svåra först

det sista brevet
varje morgon
avslutar natten

det sista brevet

en slägga
en spegel

vägen in
kan vara att ta sig ut














Fri vers (Fri form) av alfa VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-19 14:00



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
det är märkligt hur hjärnan assosierar och tar till sig poesin på sitt eget vis.
när jag läste din text förflyttades jag till spegellabyrinten i Conan the Destroyer, där de söker efter The magic gem Heart of Ahriman.

jag tror det iallafall att det känade sitt syfte. sen om det samma som gick in var samma som det som kom ut, vill jag inte skriva under på.
2023-05-29
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén