Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nipple & touch

 

ett knappnålshuvud
inte större
än dina pupiller som du sakta
smekte mellan dina fingrar


askan utan glöd
från dina läppar
och mitt leende
som du alltid saknade


vi gick från en klarhet till
att förlora oss någon annanstans
blå himmel och det hyrda
rummet i rökigt grått


om jag enbart lyssnat
hade jag inte kunna säga något
mellan dina smutsiga lakan
växte känslan av betong

 

 

 

 

 




Fri vers av alfa VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-04 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén