Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnan och jag & jag och hon



det lät som att hon talade
          ur en brusig radiokanal
strömmade hennes röst
          på ett okänt språk
fyllde basgången bakgrunden
          medan jag försökte finna takten
lät det som att hon talade


























Fri vers (Fri form) av alfa VIP
Läst 587 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-26 15:44



Bookmark and Share


  Nilla E
Så snyggt!
Alla meningar hör ihop och man kan läsa den på olika sätt.
Bra gjort!
2013-10-13

  Daniel_78 VIP
det är något väldigt vackert som fångar mig i din dikt,
jag kom att tänka på en av mina favorit album Zoolook av Jarre,
alla de rösterna som låter som något annat än innehållslöst tal
lite som om en annan gud talade.
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén