Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alldeles för nära

Jag kämpar aldrig med poesin, bara med orden

som slingrar sig likt en brandslang

Jag tar spjärn och lutar mig mot dem

med all tyngd jag kan samla

 

Då lyder de motvilligt

Faran är att orden ska segra

och komma rusande mot mig

där jag står alldeles för nära

 

Jag vet ju hur rasande de kan bli 

när de tvingas till underkastelse

Då reser de sig i en båge

och hugger likt en fräsande orm




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 833 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-06-07 16:48



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Viktig påminnelse om val att göra...
Underkastelse eller frihet

Tack!
2020-08-14

    ej medlem längre
Oj! Vilken text jag hade missat här!
Fantastisk.

Jag vet hur rasande de kan bli...

Underbart om ord.
2014-11-18

  Lars Hedlin
Just så..mycket bra!
2014-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Välkommen till klubben!
2014-06-08

  Daniel_78 VIP
Precis så. Rasande.
2014-06-07

    ej medlem längre
Ja, vilda ord kan ha sin egen vilja. Ibland säger de fina saker och ibland säger de saker som inte lämpar sig för barnaöron. ;)
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie