Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsessan på ärten




Så var det prinsesan på ärten
som släppte den vidriga fjärten
fisen den braka
sängen den knaka
sessan fick blåsor i stjärten

Så var det prinsessan på ärten
som släppte den vidriga fjärten
den lukta så illa
så luften stod stilla
o sessan blev rödsvedd i stjärten

Så var det prinsessan på ärten
som fick ärten i stjärten
gnydde o kved
oj vad det sved
men sen for den ut av fjärten

Så var det prinsessan på ärten
som släppte den vidriga fjärten
väggarna föll
men slottet höll
o sessan fick smisk uppå stjärten






Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 1253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-26 11:11



Bookmark and Share


    En klar stjärna
\"Skratar hjärtligt\" .. jag har faktiskt en himla skön säng ... och själv kallas för princessan på ärten...
Men än har inget hänt.
Vilket humor! .... Jag börajar att bli stam läsare av dina dikter här! // Helen
2008-04-12

  Ensamma mamman
Hahaha!!! Du är heelt otrolig, det var länge sen jag skrattade så gott och så länge.. Den här var bara för grym, helt galen och alldeles..alldeles UNDERBAR!
2006-01-26

  Ingrid Nilsson
Blev alldeles jätteglad o ler stort nu resten av kvällen tack vare dessa sagoinspirerade toklimericks. TACK!
2006-01-26

  Markattan
Jisses, du bara spottar ur dig små och stora härligheter. Tack för flera goda skratt ;o))
2006-01-26

  tobbä
Ahh! du börjar bli min idol bodil!! härlig humor!
2006-01-26

  rebecca d
*skrattar högt och länge*
2006-01-26

  Paulina LH VIP
Min dag kunde inte börja på bättre sätt, med skratt som ligger kvar i magen.
2006-01-26

  Åsa Gustavsson VIP
Dagens höjdartriumf!
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg