Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

limerick


Så var det Inge Rehn från Långbäcken
som de flesta kallade för knäcken
varför - ja vem vet
men det ryktas att han sket
alltid i att torka sej bak i häcken




Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 1159 gånger
Publicerad 2012-03-22 19:14



Bookmark and Share


  Maria T
Tokroligt
2012-05-20

  Rune Thorsell
Han var en ohyfsad och fräck en
som aldrig torka sig i häcken.
Men jag har en god idé:
vi samlar stålar;
skänker honom en bidé.
2012-04-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
haha en redig goding alltså:)
2012-04-02

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Du skriver so rolig att jag bara-bara skrattar och vill läsa mera, men vår dag är kort, so kommer jag till natten nu, märker jag dig till min vän.
Diana.
2012-03-27

  Yrre VIP
Underbar :)
2012-03-27

  ULJO
Går inte hålla sig för skratt
2012-03-26

  zallander
skit kul
2012-03-26

    lory
hihi vad bra..lite skitig limerick..heheheh
2012-03-23

    BetweenTheLines
:))extra plus för namnet inge rehn

har nog en framtid på carema oxå
2012-03-23

  limerick
Missade tyvärr detta goda skratt igår men jag har bara mig själv att skylla - var och njöt av formidable Tommy Körberg på Kungsbacka teater.
2012-03-23

  Björn Donobauer
..ojämförligt oförbätterlig!
2012-03-23

    Maria Malm
Tack Bodillan från Värmeland!
2012-03-23

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahaha, du är kul du
2012-03-23

  Dandelion
Ja-ha
2012-03-23

  aol
mustigt språk som tvingar isär käkara för ett gapskratt, tack för den vännen,
2012-03-22

  © anakreon VIP
Så Inge fick flytta till Sumpan
och träffade där lilla stumpan
med handlag så mjukt
när som trånande sjukt
hon polerade honom i rumpan!
Calle
2012-03-22

  Linda CH VIP
Du skriver fenomenalt mustigt och roligt!
2012-03-22

  Eva Langrath VIP
ha ha den var bra
2012-03-22

  Jaseph
Den satt som en smäck!!
2012-03-22

  Fredrik Stillesjö
Ja, Jaa, Jaa! Hälsar vännen Fredrik
2012-03-22

  lodjuret/seglare VIP
En tokrolig text
med vitsen litet i min stil med
'Inga Tidblad i min stämpelklocka'
texten får en kvast vårblomster
2012-03-22

  Njord
Tack underbara Bodil!
Vem mer än du värmlänska finurliga kvinna skulle kunna komma på dett?
BRA!!!!!!!!
2012-03-22

    leelee
He he.
2012-03-22

  thyra
Han gjorde skäl för sitt namn :) Kul!
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP