Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
härmed för sent att varna för snusk var god läs och förfasas


S(m)äck-full - limerick

Så var det BertInge Bockstedt från Åsen
vars fruga då äntligen lättade på kråsen
och ville nojsa till slut
-tyvärr sa BertInge..det blev så akut!
jag fick ila till grannfrun och tömma påsen!







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 822 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-03 13:55



Bookmark and Share


  aol
vilken fin förstånde granne, hahahahs jag blev riktigt uppspelt,
2012-02-09

    Maria Malm
Tack för denna!Alltid roligt med lite glad-snusk!
2012-02-07

  © anakreon VIP
Ja krukan går ju med sitt vatten till dess den slutligen spricker!
Aj, fasen, var det fel på citatet?!
Lika gott.
Calle
2012-02-05

  ULJO
Kanonbra och mycket lockande till skratt
2012-02-04

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahaha, tack för skrattet
alltid blir man glad av dina limerickar
2012-02-04

  Eva Langrath VIP
Tack för kävllens goda skratt, tröttheten blev genasst lite mindre trött
2012-02-03

  Karin Rosberg
Härligt att få skratta igen!!! sååååå bra Bodil!!!
2012-02-03

  Erik L
Ett nöje, som alltid, att läsa en limerick signerad Bodil :)
2012-02-03

    ej medlem längre
Härligt med ett gott skratt...tack!
2012-02-03

  walborg
Lika bra det!!!!
2012-02-03

  wildrose
Haha
2012-02-03

    lory
hahahaha en bra fredags skratt...hihi den var bra
2012-02-03

  Björn Donobauer
En pilsk herre i silvriga hosor
blev så förtjust i friherrinnans trosor
att han ståndsmässigt följde sin vana
och höjde kåthetens fana
men lär nu dessvärre tigga om allmosor
2012-02-03

  Sunlight
aj aj aj, då fick han väl gå sen :D hihi
2012-02-03

  lodjuret/seglare VIP
Och så sägs det att när frun lämnar soporna (han som skulle rengöra poolen och så förstås budkillen) i hallen vid brevinkastet, så vägrar maken att bära ut skräpet. Men den här ricken påvisar att han visst går iväg med påsen/påsarna, även om det är till grannens soptunna istället för sin egen. Men kanske var det för kompostering just den gången. Det kan ju ha varit räkskal insydda i troslinningen som luktade (som fallet ju är i den svenska thrillern 'söta sussie' eller vad den nu hette). I vilket fall som helst, du har skrivit en fantastisk lim erick.
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg