Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

antik erotik dramatik -limerick



Så var det fruktahandlaren ifrån Bogen
vars fruga gått sta och varit otrogen
skrek din slampa!!
men hade han ingen lampa!!?
så han kunde se att du är övermogen!!?




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 1202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-07 19:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
I ett efteråt, känns nyår mest efter kåt, brakandes fest i en mitt, marken var täckt av vitt, lik en himmel våt...
2019-01-01

    lory
ler...hahahahhaha

underbart
2012-02-13

  aol
fan där åkte jag på ett brakskratt igen, tack kära Bodil man behöver dom
2012-02-09

  Jaramald VIP
Ha ha.. ja tror minsann du kan få i hop en hel samling av dem snart. Lusten har visst slagit till ordentligt...för limericks! Ha det gott!
2012-02-09

  Lilla My* VIP
Haha!! Booodil dä här ä rooolit!! O...han bar säkert tebax henne när dä blev ljust!! :)
2012-02-08

    leelee
:-)
2012-02-08

  © anakreon VIP
Här är tydlig syn för sägen
om att mannen var benägen
mången frukt är övermogen
men har ändå plats i skogen.
2012-02-08

    J. Herward
Skön text den ger både skratt och leenden på läpparna! :)
2012-02-08

  Sunlight
maken var övermaga
å frun utan magahov?

:) Tack Bodil, limerickarnas mästarinna!
2012-02-07

  Eva Enjebo/Drugge VIP
hahaha, den tog nog :-)
2012-02-07

  Daniel_78 VIP
han klämde kanske bara sig fram
2012-02-07

  erkki
Huga! Nu slår seniorerna till på allvar! Livslängden ökar och kanske fertiliteten med den? Vad att vänta. Senior-BB?
2012-02-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vad vore vi utan
Sola från V-d, då
vore vi inte så coola,
vem skulle oss då med
glad limerick spola så vi
resten av dagen som natten
på en läst ramsa kunde gnola!
Tur att Du finns Bodil!
********************
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg