Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typ ungefär puckad visionär


Så var det Knut från Frufällan
som sa till kompisen Stellan
-min nya tjej
vill flytta in hos mej
men frugan säjer att Sällan!




Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 1142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-29 17:39



Bookmark and Share


  Maria T
Du är skicklig du
att få till det
2012-05-20

  lodjuret/seglare VIP
Jag blir alldeles konstig av den här limericken trots att jag själv bott i kollektiv, det är just den sortens liv envar vill leva, bara med den tristessen att man själv tillhör antingen de lågprioriterande eller just essen. Någon mellannivå att ligga på för den mer humörgående individen, passar inte flertalet och inte heller den planerande bokförarsviden. För den som vill prova något nytt gäller ofta regeln, som Steve Lando är inne på, att först prova på det motsatta läget.
2012-04-27

  Rune Thorsell
Ja det händer — tyvärr ej helt sällan
att någon vill tränga emellan.
Och bliva ett femte hjul under kärran
men äktenskapet är stiftat av Herran —
säger åtminstone prästen
som utfärdar vigselattesten.
Men Gud vad med lajban och kul
man kan ha med ett femte hjul!
2012-04-16

  Marita Persson
Ha,ha!! Du är kul du...
2012-04-12

  zallander
great
2012-04-11

  aol
så tokroligt återigen kram och tack Bodil
för ett gott gapskratt,
2012-04-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
prova tvärtom, o hon går nog med på det:)
2012-04-02

  Drömfångare
Dig man man alltid räkna med när man längtar efter att få skratta :)
2012-04-01

    lory
hihi man ska väl dela med sig...hihi
2012-04-01

    Maria Malm
Tydligen en man med visioner..ler..
2012-03-31

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Två timmar fram och två timmar tillbaka,
Både fru och piga dammar med samtycke
Husets härskare varje månad armbandsklocka.
Barnen, Våndas vilka av dem blir arvtagerskan?


bra fråga att leva: under kontrakt eller med kontrakt!
2012-03-30

  Karin Rosberg
Ha ha så härlig!!
2012-03-30

  erkki
Dessa kvinnor!
2012-03-30

  Dandelion
Vem vill va där
typ ungefär
opuckad visionär
trivs bättre här

Ferdinand
2012-03-30

  Björn Donobauer
Komplexa Konstellationer Kräver Kollossaltolernas av redan inneboenden..
2012-03-29

  Njord
Så egoistiskt! Skrattar gott åt din underbara limerick!
2012-03-29

  Eva Langrath VIP
Så det kan gå när inte frugan är på :)
2012-03-29

  Mats Henricson
trist att hon inte vill dela med sig, heheh, kul limerick !
2012-03-29

  © anakreon VIP
Visst är det märkligt!
Å många fruar har precis samma inskränkta inställning, trots att de skulle få hjälp med städning, diskning och andra hemnära sysslor.
Calle
tounge in cheek.
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP