Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Latmaja eller bajamaja


Slottstäderskan - limerick



Så var det slottspigan Siv från Flaten
som man kallade för lyxnougaten
varför ja vem vet
kanske för hon sket
visst jämt i de stora kristallfaten




Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 934 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-23 20:57



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Dags för en ny limerick snart ;) ?
2012-09-19

  Linda CH VIP
Rolig, fiffig och mycket välskriven!
2012-03-13

  Daniel_78 VIP
fint skall det vara!
2012-03-07

  S.A.I. Steve Lando
bara te att servera som en chokladkagen
2012-02-28

  Delilah Juno VIP
Vulgokul ..
2012-02-26

    lory
bravo bella.....
2012-02-24

    Maria Malm
Helt enkelt skitbra!
2012-02-24

  © anakreon VIP
"Kristallen den fina
har slutat att skina
som följd av en
ful offen-Siv!"
Calle
föredrar i alla fall porslin
2012-02-24

  Ulf Lagerholm
Jag tycker du är så otroligt duktig på detta med bunden vers. Det är dödens svårt. Jag har själv försökt. Visst, det går kanske att komma till ett avslut, men att få in den betydelsebärande knorren är ju något helt annat. Heja, heja!
2012-02-24

  Rune Thorsell
Ja, kan överklassen fylla magen med ostron, sniglar och rostade gräshoppor, skall dom väl kunna ta för sig från kristallfaten också!?
För övrigt: se gärna Pasolinis film "Sodoms 120 dagar"(Nej för resten — gör inte det!)
2012-02-23

    Birgersdotter VIP
kul...
2012-02-23

  Sunlight
varför läste jag nu, och inte i morgon bitti? Blir ju så bra start på dagen med dina underbara limerickar:)
Men även helt ok nu med förstås, när jag stänger ner inför natten - med ett stort leende:D
Tack för all glädje som du sprider!
2012-02-23

    ej medlem längre
Härlig!:-)
2012-02-23

    leelee
Hö hö hö....
2012-02-23

  lodjuret/seglare VIP
Då härmar hon blott mås en
likt en unger lustig Sven
så kan det gå till
om man bara vill
och så har mod på känn
2012-02-23

  Eva Langrath VIP
Tack, så får man gå till sängs med ett leende på läpparna igen.
2012-02-23

    flinka vera
Där satt den!Förgyllande ställe att skita på.
Hoppas ingen epidemi av svensk avundsjuka
bryter ut så alla vill skita i kristallfat
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP