Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bäää


Säre-get -Limerick

Så var det bonden AU'gust ifrån Fjällbacka
som utropte: men ojsandå en får tacka!!!
när hans gamla getskrälle Rut
helt plötsligt en dag bajsa ut
en guldklimp stor som en Dagobertmacka

ingen baggis det inte!!




Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 1187 gånger
Publicerad 2012-01-18 19:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den har jag inte läst förut. Vad jag kan dra mig till minninnes. Frågan är väl om ens en tös då som Elsie ens... Den fick mig även att minnas Tärna by.
2017-07-31

    Mejja
hihihihi du e underbar!
2012-02-06

    lory
hihihi
den var bra
2012-02-02

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Hahaha....härlig
2012-01-30

  Anna*
Bäääää så skönt att läsa dina härliga alster igen, min vän! Kram <3
2012-01-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
haha en redig sköning
2012-01-24

  erkki
Macka typ Herr Dagobert
kräver mycket av ens stjärt
Vägd på vågen?
Glad i hågen?
Glädjen öker efter fjärt!
2012-01-22

  Lilla My* VIP
Härlig Bodil! Här blir det till att räkna får och så getter!!
Ja, en särdeles säre-get-limerick!!
2012-01-21

  aol
gillar getost, men detta ännu bättre, tack Bodil åter för dagens gapskratt,
2012-01-21

    lory
du är bara bäst hihi
2012-01-20

  Sunlight
hahaha obetalbart :)
Som sagt tidigare: du är bara bäst Bodil!
2012-01-19

  © anakreon VIP
Det är ingen hemlighet:
JAG VILL HA EN SÅDAN GET!
Calle
2012-01-19

  Björn Donobauer
Säreget skitsnack... men å så roligt!
2012-01-19

  ULJO
En mycket välskriven limerick som man skrattar åt länge.
2012-01-19

    Maria Malm
Så kan en få!!Inte dåligt! Älskar getter, faktum är, att ingen varit mer intresserad av mina kjoltyg!!
2012-01-18

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahaha, en sån get skulle man ha.
2012-01-18

  Lavinia Röd
Hahaha
2012-01-18

  Eva Langrath VIP
Skrattar gott en sånt getskrälle skulle en ha :)
2012-01-18

  Daniel_78 VIP
Jag tänker mig en guldchockladkaka som i Kalle och Chockladfabriken. Men lite större mått då kanske.

Mycket får/get referenser med tacka, get, baggis...
...om han fortsätter och värper sådana där kan man
tänka sig att det ger mycket killing i kassan också...
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP