Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vildblod

 

i verkligheten

är utsidan tejpad


och ingen ser

 
för utanför

regnar vintern sönder

och tystnaden

skriker i någons huvud

 

omgiven

innesluten

inkapslad

 

och i vildblod

har det skrivits sånger


utan mening

utan ord

 
bara kalla toner

och puls

 
inkapslad

innesluten

 

rundgång

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 737 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-16 17:24



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Den vilda sången går runt i inhägnaden och trampar upp stigar längs med staketet. Jag känner den i mitt hjärta!
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman