Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M som i limerick

 

Så var det den dumma Göte

som faktiskt var bakom flöte

här stod han kvar

i flera dar

o väntade på ett möte




Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 1248 gånger
Publicerad 2006-11-03 19:54



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Ha ha! Så det är där man skall stämma träff?! Bra ställe, men bara om man verkligen stämt träff. Göte var nog inte så bright.
2007-04-03

  Roger VIP
Fick inte riktigt till den när jag läste så jag tog mig friheten att skruva lite på den...
----------------------------------------------
Så var det Per-Ola från Götet
Som var ganska så bakom flötet
För här stod han kvar
i sju åtta dar
och väntade tåligt på mötet
-----------------------------------------------
2007-03-29

  Daniel_78 VIP
faktiskt var bakom ett flöte
kanske går bra, eller kan man skriva så som
nu grammatiskt. bra limerickat till bild.
2006-11-06

  Agnes
Jisses!

Tack för dagens bredaste leende. Du är en sann konstnär som kan skapa sådana här roliga limerickar av en gråmulen bild på en mötesskylt.
2006-11-06

  Paulina LH VIP
*skratt*

Perfekt samspel mellan ord och text. :))
.
2006-11-05

  Madjori
Inte lätt att vara den där Göte..som vanligt så får man sig ett gott skratt av dina dikter..
2006-11-05

    Erika H
underbar limerick
*ler*
erika
2006-11-04

  Last Word Spoken
hahahaha ja, stackars Göte!!!
2006-11-04

  Åsa Gustavsson VIP
Hoppfull
Söt
Söte Göte!
2006-11-04

  DanSan
********************************

Hahaha ja du BodilSan du e en mästare

på limerick . . . Lyfter på hatten . . .

. . . för stackars Göte som va bakom flöte!

MVH Dan


********************************
2006-11-03

  Rune Thorsell
Hej Bodil!

Låt vara att unge herr Göte
är helt bakom metspö och flöte
men trots spe och hundsfott
bär han hopp om allt gott
som en framtid kan ha i sitt sköte.

Skål för våra drömmar och visioner! Kramelikram! Rune.
2006-11-03

    Cammo
Den var jätte bra:d
lite lättsam och rolig. :d
2006-11-03

  Howlit
*fnitter*

Du

Underbara Bodil


Vill stoppa dej i min bröstficka, att kunna plocka fram när jag vill fyra av skrattsalvor och dumlyckliga leende...


Kraaaaam
2006-11-03

  Ensamma mamman
Hahaha!! Du tappar aldrig greppet! =) *fnissar*

Du är för rolig du!! =)

/ Ida
2006-11-03

  curra
Hahaha perfekt! :D *skrattar*
Bilden var pricken över i:et!!!
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP