Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brinn sol dränk död

 

om tårar är det jag vill skriva idag

om förbannelse

och död åt alla sjukdomar

sånt som äter människor

inifrån

 

sorg

sjukdom

död

 

smakar vidbränt kött på en brinnande pinne

luktar kvarglömt kadaver vid en gärsgård

känns som ett tusende piskrapp mot en blödande ryggtavla

 

men måla dina tankar i blod

skrik dina känslor i ord

bryt sönder tystnad 

stampa på glas med bara fötter


vad som helst

 

men du säger bara att jag inte ska säga mer


att solstrålar kan strypa en långsamt

och du vill ligga vid din gärsgård

med ryggen vänd inåt

 

och piskan får vina där det inte syns

 

allt är en kamp i tysthet

utan facit eller kontroll

bara trådar och marionetter 

inget ansikte

 

inga ord

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 675 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-24 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman