Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Könskrigets självkritiska konsekvenser

Jag är så jävla självständig.

Men ibland så önskar jag att någon ska hindra mig när jag sparkar, lockar, slår, förför, sparkar, sparkar, sparkar.
Som ett barn som vill bli tillsagt för att det inte själv kan få sig att sluta.

Jag är så jävla självständig.

Men ibland så önskar jag ändå att jag kunde släppa taget, kontrollen, ansvaret, ställningarna och att han ska knulla mig bakifrån, viska att jag är hans KVINNA och göra mig gravid.

Jag är så jävla självständig.

Men ibland så önskar jag bara att jag hade 7 barn och att jag fick bära vatten med ett ok.

Så skjut mig!





Fri vers av Pirate Grace
Läst 1006 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-20 20:06



Bookmark and Share


  Mareld
Åhh! Men denna är bara sååå självklar. Lysande! Och det sagt av en sann feminist. (Vad nu det är?)
2006-11-23

  Beatrice J Lindéh
UNDERBART!!!!!

Jag vet precis hur den där känslan är... o har skaffat mig en karl som låter mig vara både självständig och kvinna ;)
Bra skrivet, bra språk och härlig inlevelse.
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Pirate Grace
Pirate Grace