Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skall åter detta bli min dag...

Beröring
Beröring
Beröring...

..och allt jag vill är att
fånga den
mellan sidorna i min gul-blommiga bok
så att jag kan fläkta mig med den
under heta nätter.

En blick
En blick
En blick
En blick
En blick
En blick
En blick
En blick
En blick
En blick...

..och allt jag vill är att
lägga den
i en ask av sammet
och öppna den där
vi aldrig kommer att
mötas...


Så jag lägger dem båda...

i min säng.




Fri vers av Pirate Grace
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-09 09:27



Bookmark and Share


  AjBi
Den här gillar jag verkligen... en fin text.
2007-05-14

  Carlita
håller med Lando här att upprepningarna ger resultat.. mkt vacker text!
2007-05-11

    Mr.painter
Absolut blick fång.bra
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Pirate Grace
Pirate Grace