Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kanske aldrig kommer men vi väntar på dig...

Nu springer en katt över vägen
Och någonstans skriker ett barn
Det luktar trygghet och mat i köket
Men jag har fastnat i härvigt garn
Och garnet det lindar sig sakta
Kring det som ska kallas för liv
Det är mjukt ,det är varmt,
det sticker och kväver
Och lockar till längtan och strid.

Vi väntar på dig
Vi väntar på dig
Du kanske aldrig kommer men
Vi väntar på dig.

Du kanske flyr ifrån nåt som kallats hemma
Du dricker en väg och lapar vind
När jag skriver en sång om längtan
Så löper du som en hind
Vi har honung och lamm och vin här
Taket är tätt och sängen är varm
Kom tillbaka du älskade, skynda
Frys inte, kom låt dig stillas
Kom sov en stund på min arm

Vi väntar på dig
Vi väntar på dig
Du kanske aldrig kommer men
Vi väntar på dig




Fri vers av Pirate Grace
Läst 515 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-17 08:27



Bookmark and Share


  LassO
Vackert
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Pirate Grace
Pirate Grace