Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vernissage nästa tisdag..


Momento mori

Dukar jag under för stressen
av den kreativa processen...


Har jag dött lycklig!




Fri vers av Pirate Grace
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-08 15:39



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Underbart motto
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Pirate Grace
Pirate Grace