Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

26,4,3

Det river, sliter, det brinner.
Där är ett intet
som kräver tillblivelse
och jag är det kärl
som skall fyllas till brädden.




Fri vers av Pirate Grace
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 22:35



Bookmark and Share


  Antropofagen
En fångande titel, en god krävande poesi.
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Pirate Grace
Pirate Grace