Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igårkväll framkom spörjsmål om min definition av min sexuella läggning. Jag svarade att jag tycker om att ha 6 med människor. Har funderat en del på det här med hur man definierar sig själv, något svenskar är väldigt förtjusta i, och.... ja.


En definitionsfråga...

Dotter, syster, vän, x.
Student, arbetare, arbetarklass.

Hetero? Bi? Bilist? Miljöaktivist?
Feminist? Svensk? Konstnär? Marxist?
Sexuell? Europé? Healer? Fårklippare? Konstvetare?
Kollektivist? Resenär?
Poet? Faderslös? Ensam?
Fårösundsbo? Stockholmare?
Vänsterpartist? Kommunalare?
Surfare? Autonom? Leninist?
Hetero? Bi? Bilist? Miljöaktivist?

Svaret dolt under ett lockigt virrvarr.




Fri vers av Pirate Grace
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-06 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirate Grace
Pirate Grace