Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så gör jag...


min taktik

min taktik:
att vänta tills jag har en riktigt bra hand
och sen gå all in
jag bluffar inte och
satsar inte heller på en usel hand
för det är bättre att förlora allt
på en bra hand
än att slösa bort sina marker på ingenting
jag sitter hellre på perongen
och väntar i timmar
på rätt tåg
än byter tåg vid varje station




Fri vers av noemi nygard
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-02-08 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard