Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Att Älska”

”Att Älska”



Att älska är livets mening

att bortom oss själva se

att taga emot och lära

att taga emot och ge,

att öppna hjärta och sinne

för allt som är skönt och gott,

och låta det lysa och värma

varhelst vi vår uppgift fått.

Må aldrig vi mista förmågan

att bortom oss själva se,

att kunna motta och växa

att kunna älska och ge....





Fri vers av AnnLouise
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-02-08 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnLouise
AnnLouise

Mina favoriter
En vän