Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En varm kram

Längtar efter beröring ibland,en klapp på axeln,en hand i min hand.
Nån som stryker en över kinden lent när man är ledsen,
och det har blivet sent.
Kanske en mjuk famn att krypa in i när man såras,
en varsam hand som torkar ögonen när de tåras.
Eller en varm kram efter dej!!







Fri vers av AnnLouise
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-02-08 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnLouise
AnnLouise

Mina favoriter
En vän