Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ÄNGEL !! En ängel bor i Ditt inre

EN ÄNGEL !! En ängel bor i Ditt inre.

Ingen kan se henne !

vet om henne !

Men hon finns i Ditt hjärta.

Hon ger dig tröst, hon ger Dig stöd när än Du behöver.

Hon finns alltid där för Dig, i glädje och i sorg.

Hon finns där när dina tårar rinner,

men även då du av glädje och lycka strålar.

Ängeln fick Du när Du föddes

av dina förfäder i himmelen !

Av de som älskar Dig

mer påtagligt än själva livet.

Med ömhet och värme vakar hon över Dig livet ut.

När dina dagar en gång tar slut,

då följer hon Dig hem till de Dina.

Hon överger Dig aldrig.

Hon finns hos Dig genom livets alla dagar.

Hon ger Dig kraft och glädje.

En ängel inom Dig bor.

Tänk vad solen värmer,

Tänk vad ett leende värmer,

Tänk vad en tanke värmer,




Fri vers av AnnLouise
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-02-08 19:20



Bookmark and Share


  Ellan
mmmmm den var fin , å skönt är ju att veta att man har sin ängel med dig:)
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

AnnLouise
AnnLouise

Mina favoriter
En vän