Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skitsnack, utfysning..


små myggor

Stadens små myggor surrar
bildar en tät hop
där skitsnack och viskningar är genomträngande

de står där
ryggarna emot resten
sårar
förstör liv


myggorna surrar runt dem
det är sommar
men solen lyser inte för alla

inte för de som blir bitna av myggornas vassa tänder




Fri vers av Emma H
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-02-09 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma H
Emma H