Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku jag skrev i skolan.


Nattens barn

Månen lyser upp
landet när vargen ylar.
Nattens barn vaknar




Bunden vers (Haiku) av Lars Grandinsson
Läst 516 gånger
Publicerad 2007-02-08 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Grandinsson