Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten började som ett skämt, jag och några kompisar satt och spelade Legend Of Zelda och vi skämtade med varandra. Det slutade med att jag skrev denna dikt till öppet hus dagen på skolan. Inte mitt bästa, men jag gillar den. Kommentera gärna!


Min lilla älva

Hon är liten, hon är svag.
Hon är glad och positiv.
Hon bryr sig om mig och följer vart jag en går.

Hon hjälper mig i mitt liv.
Med ett magiskt sken leder hon min väg.
Jag älskar henne, fast vi är så olika.
Så för henne och mig, fäller jag en tår.

Hon är liten, hon är svag.
Hon är glad och positiv.
Hon är min lilla älva.




Fri vers av Lars Grandinsson
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-08 20:59



Bookmark and Share


  aol
förbaskat bra


läs min dikt älska
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Grandinsson