Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ALLT



Dina varma ögon som mig ser
och din mun som ler
Jag kan inte önska mig mer





Fri vers av Therés
Läst 431 gånger
Publicerad 2007-02-08 21:20



Bookmark and Share


  Zabina
Så sant.
Vackert och önskvärt.
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!