Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du på främsta raden

Hur det räckte till
för att leva ännu en dag
När du bara fanns
och jag nöjde mig med att betrakta ådrorna på dina händer
och din bild i skolkatalogen
Den första attraktionen
och det räckte att vidröra fotot
smeka dina shortsklädda ben
där på främsta raden
Året var 1997




Fri vers av Tina-sol
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-02-08 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol