Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasan säger...

Trasan säger att jag är oromantisk
Trasan talar om mitt ishjärta
Trasan skickar blommogram till sin kvinna
och säger att passionen aldrig ska få dö

Men det händer att jag skriver min partners namn på fönstret
i imman då jag duschar
när du inte ser Trasan...
Och jag har sett att han skriver \"kanelgifflar\"
på imman i badrummsspegeln
Det säger någonting om livet vi lever

Och jag tror inte på blommogram Trasan
De var alltid vissna innan de kom fram
Och jag tror inte på dig Trasan
då du säger att passionen aldrig ska dö

Jag tror att den ersätts av någonting annat
av kanelgifflar
och duschvarm imma

Trasan säger att jag är oromantisk....





Fri vers av Tina-sol
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-02-08 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol