Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handling att tolka

du var helt rosa innuti
helt symboliskt
visade potential

kniv i ryggen
ditt val.

glöm inte
glöm inte

du såg mina vingar
hela tiden
avvaktande


jag började lära mig

kniven



det är klart som fan jag tolkar




Fri vers av little tilli
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-09 01:45



Bookmark and Share


  joweeel
Det är inte alla som är rosa innuti.
Men du är det!
2007-02-15

    Kathleen
åh, alltså...
det känns så dumt att skriva samma sak varje gång.
men du skriver verkligen jätte bra.
och jag känner igen mig själv i nästan vartenda ord du skriver.
tack... igen :)
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

little tilli