Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
javisst, det var en förbannat rolig festival också. (läs långsamt)


bland människor

sitter i tältet
kompisen, hans kompis och en tjej
och jag förståss
det är kväll

jag har precis träffat mitt ex
hon har knarkat och har inga matpengar

jävla festival
jävla ex

jag är inte den som är den
som brukar känna sig

ensam
men

när kompisen kåthånglar med den där tjejen
och kompisens kompis ligger där och sover
och jag bara sitter där med en
äcklig cigarett

en tår av
ensamhet

tvättar

mitt fyradagars smutsiga ansikte

kanske renar tåren mer än mitt ansikte
tänker jag
jag hoppas det

jag vill vara ren
jag vill vara fri




Fri vers av little tilli
Läst 531 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-18 13:11



Bookmark and Share


  Andreas Borg
Det där med att känna sig ensam...
är alltid värst när man är med andra människor
2007-08-23

  joweeel
Du är inte ensam, åtminstone så länge jag lever.
2007-07-18

  Lilla My* VIP
Bland *vissa* människor kan man känna ensamheten krypa ...för nära inpå...*tyvärr*...
Du skriver öppet o man känner ensamheten mitt bland alla människor då det ändå ska vara roligt!
Fint skrivet!
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

little tilli