Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara mellan oss

bara du och jag vet att vi kan vara lugna..
bara du och jag vet att vi har nåt fint..
bara du och jag vet att vi nöjer oss med det vi har..
bara du och jag vet att det kanske blir bara du och jag..




Fri vers av noemi nygard
Läst 726 gånger
Publicerad 2007-04-10 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard