Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig ensam..

aldrig ensam,
för du finns där..
och jag vet att jag kan vara själv..
och ändå finns du kvar.
vi kan ses när vi vill..
och vara ensamma när
vi känner för det.
aldrig har jag kännt mig så fri som nu
fast i ett förhållande
men fri från mig själv
fri från att vara tvungen att vara ensam
när jag inte vill vara det
det är riktig frihet




Fri vers av noemi nygard
Läst 668 gånger
Publicerad 2007-04-07 12:32



Bookmark and Share


    Linda_00
jag gillar den. mycket.
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard