Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Tvärtomspråket\"

Hoppstyltor på rasterna,
byteshandel och samlande av
\"Garbage pail kids-stickersar\"
Super Mario blev en del av lekrummet,
kanske formade han oss
då vi hade blivit för gamla för Barbie och My little Pony
strax innan Turtles tog skolan med storm
På gymnastiken lekte vi spökboll och skeppsbrott
Jag blev alltid vald sist
Bollspelet i rutan på gården
fick ännu kallas \"nigger\"
Vi dansade till Carola
och tryckare till Bryan Adams
Everything I do......
Jag bjöd aldrig upp

Det var lätt att leka.
Och vi lekte oss äldre
i Burken-lekar
och Hubba Bubba tävlingar
där störst bubbla vann

Och det var inte svårt att säga \"Jag vill inte leka med dig\"
För lekarnas allvar låg just i leken
Det handlade sällan om person
Och blev någon sårad kunde vi alltid skylla på;
\"Tvärtomspråket\"




Fri vers av Tina-sol
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-02-10 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol