Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högstadiets finniga dagar

Jag minns inte så mycket av musik
från högstadiets finniga dagar
Kanske var det för att mina egna tankar
susade så högt
Men Jumper hade visst någon hit
om Tapetklister

Och det var alltid vi
som blev kära i samma kille
Vi som skrev dikter
och spådde varandra
då de andra hade sex i buskarna
Vi som drack te och åt mazariner
då de andra snattblandade från pappas barskåp

Ja, det var alltid vi
och jag vet inte om vi uteslöts
eller om vi höll oss undan
till varandra
och till våra drömmar
Under högstadiets finniga dagar
då våra tankar susade så högt




Fri vers av Tina-sol
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-02-10 17:56



Bookmark and Share


    carimba
Härlig nostalgitext!
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol