Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släng bort mig

Kasta bort mig
Bara släng mig i soptunnan
Jag är av sten nu
Det känns inte

Släng mig bara
Precis som du redan gjort
Tusentals och åter tusentals gånger

Bara du inte
Rör mig sådär
Har den där jävla hundblicken
Lurar mig tillbaka
Till noll-hjärnceller-tillståndet

För det är bara på låtsas
Det vet ju jag nu
Sluta låtsas för fan
Drömmen blir ingen lycka om man skriver replikerna redan innan




Fri vers av outofreach
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-02-10 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

outofreach