Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknad, helt enkelt.


Tankeöverföring på burk

bara tomhet
försöker fylla mig med ord och böcker och musik
ingenting fyller upp
inget ryms
bara du
du, du, du
jag saknar dig

och jag önskar
att det fanns sateliter för oss
tankeöverföring man kunde köpa
på burk
9:90 på netto
snabbt, enkelt, praktiskt förpackat
sedan kunde jag och du
alltid finnas hos varandras tankar
vi kunde göra en samling
med tankeöverföringsburkar på bokhyllor
veta att så här många gånger
har jag känt dig utan att se dig
så kunde det vara
om någon hade uppfunnit tankeöverföring på burk
du kanske kan uppfinna det
jag tror det




Fri vers av outofreach
Läst 382 gånger
Publicerad 2007-04-13 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

outofreach