Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diplomat(en)

Genom linsen var Du verklig,
linsen dolde väl.

Genom linsen såg Du hård ut,
utdömd utan själ.

Genom linsen var Du vacker,
inte fager, mjuk och grann.

Många mäns romantiserande föll
och dog, när Du linsens öga vann...

..Så jälva fel en lins kan ha,
det var inte ögat Du fann.

Det som objektivet dolde,
det var hjärtat Du vann.




Fri vers av Sheaffer
Läst 554 gånger
Publicerad 2007-02-12 13:36



Bookmark and Share


  Kotten
jag gillar det här!! :)))
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Sheaffer