Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ensam

så ensam jag vandrar omkring på gatorna,
så ensam jag somnar i min stora säng.
så ensam jag är gråter dagar ut dagar in.
stöter bort alla som vill trösta.
stöter bort alla som vill hjälpa.
stöter bort pojkar som vill ge ny kärlek.
stöter bort vänner som vill få mig att skratta.
vill inte ha nån hjälp från nära och kära.
vill ha hjälp från min inre styrka




Fri vers av NannaAuroraMaj
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-12 14:54



Bookmark and Share


  Therés
man måste få sörja den tid man själv vill först.
man måste få stöta bort alla en tid.
Man ska och kan inte hjälpa de som ej vill ha hjälp.
Det bara är så...
Sen, senare kan nog vänner
och ev. ny kärlek komma smygande igen så sakta.
Då när din efterlängtade inre styrka kommer åter.
Då som först.

Var rädd om dig vännen!
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

NannaAuroraMaj
NannaAuroraMaj