Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den första knoppen

Första knoppen slår ut
Vintern för våren flyr
Böjer örat
Till mitt inres röst
Känslan så intensiv
Längtan
Födas på nytt
Lämna det gamla bakom
Vilja bryta mig loss
Hänga av min ytterrock
Lärkan
Väver sin melodi
Solen
Stryker över hennes vingar
Vill dit,
Jag vill nå fram
Fram till ljuset
In i värmen
Står i gyttja
upp till knäna
Kämpar mig framåt
Men varje steg jag tar
får nästa steg
att kännas tyngre




Fri vers av fia75
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-02-12 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fia75